Firmaprofil

EF Handel er et Import og salgs firma som i visse områder i landet også har tilknyttet nogle forhandler som sideløbende markedsførere og sælger en del af firmaets sortiment indenfor varmeanlæg.

EF Handel er opstartet af indehaveren Erling Friis og der af navn EF tilbage i 1992 og står i dag solidt placeret med god vækst og ser fremtiden med store muligheder for ekspansion.

Pilleovne-Kedler-Røgrør-service

EF Handel råder i dag over ca. 12-1300m2 lager lidt nord for Tørring og har i sæsonen mange folk i arbejde med montage salg og service over hele landet i sæson sælger Firmaet også en del briketter og træpiller i sække som kunder selv afhenter på Firmaets adresse.

Nye og Gl. Støbejernskedler har været en stor del af Firmaet, og med renovering og reparation af gl. støbejernskedler er EF Handel specialister indenfor området hvor mange private og smede / VVS firmaer landet over har fået repareret gl. kedler, EF Handel ligger dermed inde med mange reservedele til gl. DFJ Salamnder-Tasso-Ribe kedler.
Kedler og stokerfyr har i flere år været omdrejningspunktet, men er hen af vejen blevet overtaget mere og mere af Træpillebrændeovne, som i dag driver ca. 80 % af omsætningen. Kedler og stokerfyr vil blive ved med at være et fast produkt, da EF Handel har været markant fremme på marked i så mange år og solgt så mange anlæg, men da Firmaet ikke ønsker at sælge lavpris anlæg, som viser sig at give flere problemer end penge så fastholder EF Handel sine kvalitets produkter til måske ikke de laveste priser, men kvalitet og pris må her siges at følges ad.

EF Handel har Træpilleovne som speciale og som en af de første på det Danske marked med Træpilleovne så sidder EF Handel med en solid viden og erfaring på dette område hvor indehaveren og medarbejder fra EF Handel hver år rejser til Italien / Østrig m.f. på en eller flere fabrikker for at deltage i kurser hvor alle nye tiltag bliver opdateret så Firmaet kan udføre service og vedligehold på højeste niveau der er et af Firmaets mærkesager at kunden skal plejes i mange år frem og det viser sig hen af årene at det lønner sig og EF Handel får mange nye kunder som har købt deres Træpilleovne andre steder hvor kunden ikke har kunnet få noget service enten ved sælgeren ikke noget om den ovn de har solgt eller så har mange den holdning at når kunden har betalt så har de tjent de penge og ønsker dermed ikke at hjælpe kunden mere og på den konto får EF Handel mange nye kunder.

Som en vigtig brik i det hele så kan EF Handel også byde på et kæmpe lager af reservedele som mange gange er det der vinder mange nye kunder og dertil firmaets kørende service over hele landet og dele af Syd Norge.

EF Handel rejser meget ud i Europa på de store messer for at holde sig orienteret om nye producenter og nyheder indenfor Varme branchen og ikke mindst for at se nærmere på konkurrenternes anlæg for at holde øje med om der er nogle som overhaler de produkter som EF Handel importere og der til kan siges at EF Handel vel nok indenfor Træpilleovne har valgt rigtig ved at holde fast i det verdenskendte firma Extraflame som sidder meget solidt på verdensmarked med et unikt produkt program som ingen andre til dato har kunne tilbyde.

Alle vore ExtraFlame produkter forhandles over hele landet.